Raymond Verboom

Contactgegevens

T: 06 22 22 55 81
A: Koninginneweg 13, Hilversum
E: [email protected]

Huidige wachttijden

Individuele behandeling: 8 weken
Psychodiagnostisch onderzoek: geen wachttijd

Contracten

Ik heb contracten met alle verzekeraars, met uitzondering van CZ/Delta/Ohra. In dat geval zijn cliënten met een restitutiepolis welkom.

Werkdagen

Hilversum: dinsdagmiddag en -avond, woensdagavond, donderdagavond
Bilthoven: dinsdag, woensdag, donderdag

Over de praktijk

Mijn naam is Raymond Verboom, ik ben klinisch psycholoog-psychotherapeut en in 1978 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de Klinische Psychologie en Conflictuologie. Sindsdien heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de Basisopleiding Psychotherapie bij het IMP-Utrecht (1983, WVC 1991), de opleiding Partnerrelatie en gezinstherapie ( 1987, NVRG 1991), de opleiding tot Psychoanalyticus (1993, NVPA 2001), diverse psychodynamische therapieën waaronder Mentalisation Based Treatment en Transference Focussed Psychotherapy (2008), en Emotionally Focussed Therapy (Sue Johnson, 2012). Was werkzaam in een alkoholverslavingskliniek in Rotterdam, op de afdeling voor sociale psychiatrie en bedrijfsgeneeskunde van de GGD in Den Haag, vervolgens bij een RIAGG in Den Haag en Utrecht, waar ik werkte met cliënten met psychiatrische symptomen en psychotherapievragen. Tot 2016 was ik werkzaam bij GGZ Altrecht en was daar ook praktijkopleider sinds 1999. Voorts gewerkt bij ATB Hilversum vanaf 2003. Naast het doen van behandelingen (individueel en systeem) ligt mijn hart bij het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek en het opleiden van jonge collega's. Actueel werk ik , naast de eigen praktijk, sinds 2017 ook in een externe organisatie als regiebehandelaar en praktijkopleider.

Waar ik voor sta

Ik hou van werken in de breedte en de diepte: individueel, partnerrelatie, gezin, kortdurend, eclectisch of langerdurend. Motto: 'kort als het kan, lang als het moet', waarbij het belang van de individuele cliënt voorop staat in het leveren van maatwerk. Doel is om snel een open werkrelatie te vestigen met de cliënt, samen de zaken goed in kaart brengen en geen tijd verloren laten gaan. Ben lid van diverse verenigingen: NIP, LVVP (kwaliteitscertificaat), NVP, NVRG en NPAV.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

angst en depressie, levensfase en identiteitsproblemen ('wie ben ik en wat wil ik') ; persoonlijkheidsproblemen (zoals borderline, narcistisch, vermijdend, afhankelijk, dwangmatig, moeite met afgrenzen en toekomen aan eigen behoeftes). Voorts behandel ik partnerrelatie- en gezinsproblemen. U kunt ook terecht voor psychodiagnostisch onderzoek (PO): neuropsychologisch voor bijvoorbeeld het objectiveren van mogelijke geheugen-en concentratieproblemen, intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoek; vragen naar ADHD en Autisme (ASS. )

Wilt u meer weten?

Download hieronder het pdf-bestand (bijlage) voor meer informatie over mijn praktijk.

Of neem telefonisch contact op: 06 22 22 55 81

Bijlagen