Mariëlle van der Lelie

Contactgegevens

T: 06-24517944
A: Koninginneweg 13, Hilversum
W: www.psycholoogvanderlelie.nl
E: [email protected]

Huidige wachttijden

Aanmeldstop

Contracten

De praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat in geval van een natura polis een deel van de kosten van de psychotherapeutische behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar. In geval van een restitutie polis wordt 100% vergoed.

Werkdagen

Donderdag en Vrijdag

Over de psychotherapeut

De behandeling is gericht op het gaan begrijpen waarom u tegen (terugkerende) problemen aanloopt. Als u beter begrijpt hoe u in elkaar steekt worden uw gevoelens begrijpelijker en beter hanteerbaar. Met zelfkennis kunt u zichzelf beter advies geven en keuzes maken die bij u passen.

Sinds 2012 werk ik als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-nummer: 69923889125) en Psychotherapeut (BIG-nummer: 89923889116).

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Als psychotherapeut behandel ik (jong) volwassenen met verschillende psychologische problemen die meestal langere tijd bestaan en erger zijn geworden. Het kan gaan om bijvoorbeeld piekeren, uitstellen, zich alleen voelen, moeite met praten over gevoelens, besluiteloosheid, prikkelbaarheid of dat u relaties met anderen moeilijk vindt en hierin tegen problemen aan loopt.
Daarnaast werk ik als coach. De coaching is gericht op werk en op jong ouderschap. Of een (veelvoorkomende) combinatie van die twee.

Voor welke klachten en problemen?

U kunt voor diverse klachten en problemen psychologische behandeling volgen:

  • Eenzaamheid
  • ​Overmatige angst- en onzekerheidsgevoelens
  • Gespannen voelen
  • Somberheid
  • Work-life balance problemen
  • Vragen hebben over wie u bent
  • Een ingrijpende verandering in uw leven te hebben doorgemaakt. Bijvoorbeeld: rouw, relatie verbroken, baan verliezen of ouderschap

Behandelvorm

De behandelvorm is psychodynamische psychotherapie. Deze vorm van therapie is gericht op het leren begrijpen van uzelf zodat inzichtelijk wordt waarom gedrag en gevoelens terugkeren. Het opdoen van inzicht doe ik door samen met u onderzoek te doen naar uzelf. Het idee is dat als u beter begrijpt hoe u in elkaar steekt u zichzelf beter advies kan geven en keuzes kunt maken die bij u passen en gevoelens begrijpelijker worden en beter hanteerbaar.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.psycholoogvanderlelie.nl