Jan-Reindert Voogdt

Contactgegevens

T: 06-1824 7120
A: Koninginneweg 13, Hilversum
E: cont[email protected]
W: psycholoogplus.nl

Huidige wachttijden

Hilversum: wachttijd tot 1-10-2023
Utrecht: Cliëntenstop

Contracten

Ik heb contracten met alle verzekeraars, met uitzondering van CZ/Nationale Nederlanden/Ohra. In dat geval zijn cliënten met een restitutiepolis welkom.

Werkdagen

Hilversum: vanaf 1-10-23: dinsdagmiddag, woensdagmiddag. Vanaf 1-11-23: donderdag
Utrecht: maandag, vrijdag

Over de praktijk

Psycholoog Plus is een vrijgevestigde praktijk voor geestelijke gezondheidszorg van Jan-Reindert Voogdt, klinisch psycholoog/psychotherapeut.

De praktijk is kleinschalig, dus je kunt rekenen op een heel persoonlijke benadering. Bij Psycholoog Plus ben jij geen nummer.

Door uitgebreide ervaring, opleiding en registraties kan ik bovendien professionele kwaliteit bieden: ik bied behandelingen waarvan bekend is dat ze goed werken.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Ik ben gespecialiseerd in psychotherapie. Deze kan persoonsgericht of klachtgericht zijn.

Persoonsgerichte therapie is bedoeld voor mensen die min of meer voortdurend worstelen met nare gevoelens en gedachten over zichzelf of met lastige interacties met andere mensen. Een voorbeeld van zo'n therapie is schematherapie.

Klachtgerichte therapieën zijn gericht zijn op het verminderen van symptomen, zoals depressieve gevoelens, angstklachten, burnoutverschijnselen of woedebuien. Een voorbeeld hiervan is cognitieve-gedragstherapie.

Over de therapeut

Na ongeveer twintig jaar in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt, heb ik me als klinisch psycholoog en psychotherapeut vrijgevestigd. Ik heb me verdiept in cognitieve-gedragstherapie, schematherapie en psychodynamische therapie en heb veel ervaring in de behandeling van depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast geef ik supervisie en onderwijs aan collega-psychologen. Als klinisch psycholoog en psychotherapeut ben ik permanent bezig met nascholing in diagnostiek en therapie, en ben betrokken in intervisiegroepen met collega's.

Ik houd van mijn vak en leg me erop toe er steeds beter in te worden. De dagelijkse ontmoeting met mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en die zoeken naar verandering, motiveert mij steeds opnieuw.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website: www.psycholoogplus.nl