Hanke Kruijt

Contactgegevens

T: 06 55 74 58 79
A: Medisch Centrum Dudokpark, Hoge Naarderweg 3, Hilversum
W: www.psychotherapie-hilversum.nl

Huidige wachttijden

Aanmeldstop

Contracten

Ik heb voor 2020 met alle zorgverzekeraars een contract.

Werkdagen

Maandag, Dinsdag, Donderdag

Over de praktijk

Ik ben een zelfstandig werkende psychotherapeut, werkzaam binnen de Gespecialiseerde GGZ, op de locatie van Medisch Centrum Dudokpark op de begane grond, in een ruime, lichte, goed geventileerde werkkamer, ook voor minder validen goed toegankelijk. Ik werk samen met mijn directe collega's van Psychologenhuis Hilversum voor vakinhoudelijk overleg, second opinion (psychiater), voor doorverwijzing en ter inspiratie van onze vakgroep. Daarnaast werk in graag in goed overleg met de huisartsen en aanverwanten disciplines zoals haptotherapeuten en vaktherapeuten.

Na een uitgebreide intake volgt een indicatiestelling en behandelplan. Naast aandacht voor de klachten en hulpvraag wordt een meer persoonsgerichte, inzichtgevende aanpak gehanteerd met in het bijzonder aandacht voor bewustwording van lichaamsgerichte spanningssignalen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Voor langdurende oplopende klachten die ontwrichtend werken op belangrijke levensgebieden zoals relaties, werk, gezondheid en uw zelfbeeld.

In het bijzonder richt ik mij op ingrijpende levensgebeurtenissen, traumatische klachten (ook werkgerelateerd) en rouwreacties na traumatische gebeurtenissen.

Gebruik wordt gemaakt van diverse behandelmethoden psychodynamische tot meer eclectische benadering met experimentele (lichaamsgerichte) technieken, naast EMDR en Cognitieve Gedragstherapeutische technieken (Imaginaire Exposure, schrijfopdrachten).

Bovenstaande is een korte schets over mijn praktijkvoering.

Wilt u meer weten?

Neem dan een kijkje op de website: www.psychotherapie-hilversum.nl

Of door telefonisch contact op te nemen: 06 55 74 58 79