Dieuwertje Stegeman

Contactgegevens

T: 06 47 64 89 38
A: Koninginneweg 13, Hilversum
W: www.dieuwertjestegeman.nl
Stuur een bericht
Direct aanmelden

Huidige wachttijden

8 weken

Contracten

Met alle zorgverzekeraars

Werkdagen

Dinsdag, Woensdagochtend en Vrijdag

Over de praktijk

Sinds 2016 werk ik als zelfstandig gevestigd Gezondheidszorgpsycholoog in Hilversum. Ik bied psychologische behandelingen aan voor (jong) volwassenen.

Naast GZ Psycholoog ben ik opgeleid als Cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut.
Ik werk in de BasisGGZ of particulier. Als er sprake is van ernstige, langdurige of acute problemen dan is vaak een behandeling in de Gespecialiseerde GGZ nodig. In dat geval kun je niet bij mij terecht.

Mijn hart ligt bij het goed luisteren en kijken naar mensen om samen te onderzoeken waar mogelijkheden voor groei liggen. Vaak weet je al veel meer dan je denkt. Ik bied een veilige plek aan waarin je durft te kijken en te voelen waar je in het dagelijkse leven niet aan toe komt.

Op basis hiervan komen we samen tot een plan voor de behandeling. Hierbij houd ik rekening met inzichten uit de wetenschap: wat werkt het beste. Tegelijk bied ik maatwerk. Psychologische behandeling werkt het beste als deze aansluit bij jouw specifieke klachten, hulpvraag en persoon.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Je kunt bij mij terecht met allerlei verschillende klachten en problemen. Onder andere somberheid, angsten of trauma. Het kan ook zijn dat je hulp zoekt omdat je steeds tegen dezelfde patronen aanloopt, in jezelf of in het contact met anderen.

Behandelmethoden: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, elementen uit de schematherapie, lichaamsgerichte technieken, meditatie/mindfulness.

Wilt u meer weten?

Neem dan een kijkje op de website: www.dieuwertjestegeman.nl

Of neem telefonisch contact op: 06 47 64 89 38