Caroline Vooijs

Contactgegevens

T: 06 51 85 48 09
A: Koninginneweg 13, Hilversum
W: www.praktijkvooijs.nl
Direct aanmelden
Stuur een bericht

Huidige wachttijden

7 weken

Contracten

Contracten met alle zorgverzekeraars

Werkdagen

Dinsdagochtend, Woensdagochtend en Vrijdag

Over de praktijk

Mijn naam is Caroline Vooijs en ik werk als gz-psycholoog binnen de Generalistische Basis GGZ. De praktijk bestaat sinds 2008 en richt zich op volwassenen vanaf 18 jaar. U kunt in de praktijk terecht met diverse soorten psychische klachten en problemen.

De Basis GGZ is bedoeld voor lichte tot matig ernstige problemen en de behandelingen zijn meestal kortdurend en klachtgericht.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Als psychische klachten het dagelijks leven gaan overheersen en het lukt niet om daar zelf of met de mensen om u heen uit te komen, dan kan het verstandig zijn om professionele hulp te zoeken. U kunt bij mij terecht met diverse soorten klachten of problemen zoals somberheid, angst, piekeren, trauma, rouw, omgaan met chronische (pijn)klachten, slaapproblemen, onzekerheid of levensfaseproblemen. Door mijn studie en eerdere werkervaring heb ik ook expertise in problematiek rond niet-aangeboren hersenletsel. Mocht uw klacht of probleem er niet bij staan en twijfelt u of u bij mij aan het juiste adres bent, neem dan gerust contact met mij op om te overleggen.

In de behandeling vind ik het belangrijk om uit te gaan van uw hulpvraag en op zoek te gaan naar wat voor u werkt. Het is mijn streven dat u aan het eind van de behandeling inzichten en handvatten heeft gekregen waar u zelfstandig mee verder kunt.

In de behandeling werk ik met bewezen effectieve therapievormen. Ik gebruik vaak technieken uit de acceptance and commitment therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en elementen uit de schematherapie. Daarnaast ben ik opgeleid om EMDR behandelingen te doen. Indien van toepassing kan de behandeling ondersteund worden met online behandelprogramma's.

Wilt u meer weten?

Neem dan een kijkje op de website: www.praktijkvooijs.nl

Of neem telefonisch contact op: 06 51 85 48 09